Το Πράσινο Τσάι Για Τη Μόλυνση Της Ουροδόχου Κύστης

Στο σπίτι η θεραπεία για τη μόλυνση της ουροδόχου κύστης περιλαμβάνει πόση άφθονο νερό. Οκτώ ποτήρια την ημέρα είναι ελάχιστα, περισσότερο αν είστε ενεργός. Μερικές γυναίκες σταματούν να πίνουν νερό επειδή πονάει να ουρήσει. Πρέπει επίσης να εξετάσετε το πόσιμο πράσινο τσάι καθημερινά. Το πράσινο τσάι ξεπλένει τις τοξίνες στο σώμα σας. Δοκιμάστε να πίνετε υψηλής ποιότητας βιολογικό πράσινο τσάι και όχι τα αρωματισμένα πράσινα τσάγια που είναι γεμάτα με ζάχαρη.

Διάφορα σύμβολα υγείας

Οι πολυφαινόλες στο πράσινο τσάι εμποδίζουν την ανάπτυξη και των δύο κύριων κατηγοριών βακτηριδίων: Gram θετικά και Gram αρνητικά.

Το πράσινο τσάι θεωρείται φυσική θεραπεία για λοίμωξη της ουροδόχου κύστης εξαιτίας της ικανότητάς της να αναστέλλει τις μολύνσεις συν να περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά που χρειάζονται για ένα υγιές σώμα.

Για να καταπολεμήσετε μια λοίμωξη της ουροδόχου κύστης, πρέπει να λάβετε μέτρα για να βελτιώσετε τη συνολική ασυλία σας. Πρέπει επίσης να στοχεύσετε αυτά τα βακτήρια και να δείτε αν μπορείτε να τα ξεφορτωθείτε μόλις επιστρέψουν ξανά.

Βεβαιωθείτε ότι διαχειρίζεστε το στρες καλά επειδή το άγχος αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και μειώνει την άμυνα σας από τα βακτηρίδια.

Η τακτική άσκηση, όπως ασκήσεις kegel, μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της ακράτειας ούρων.

Το να τρώτε καλύτερα όλη την ώρα θα πρέπει να είναι ο απώτερος στόχος σας για να αποτρέψετε μελλοντικές λοιμώξεις. Πολλές γυναίκες εμφανίζουν ερεθισμό της ουροδόχου κύστης λόγω ορισμένων τροφίμων ή ποτών. Αυτά περιλαμβάνουν τα ανθρακούχα ποτά, τα πικάντικα τρόφιμα, τα εσπεριδοειδή, τις φράουλες, τις ντομάτες και το ξίδι.

Εάν παρουσιάσετε χρόνια λοίμωξη κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, αποφύγετε τη χρήση ταμπόν και αντί να χρησιμοποιείτε τα μαξιλάρια. Και μένουν καθαρά. Αλλάξτε το ταμπόν σας όσο συχνά χρειάζεται.

Η λήψη μιας καλής ποιότητας πολυβιταμίνης καθημερινά είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Προτείνω επίσης γιόγκα, αναπνευστικές ασκήσεις και διαλογισμό.

Το Cranberry πραγματικά βοηθά στην αποτροπή της εμφάνισης των UTI. Αναζητήστε 100% χυμό. Ορισμένοι έχουν μόνο 20 ή 30% χυμό.

Έτσι, μαζί με μια καλή πολυβιταμίνη, χυμό βακκίνιων, άφθονο νερό και πράσινο τσάι, θα πρέπει να είστε στο δρόμο σας προς μια υγιή κύστη.

Η προστατίτιδα είναι μια φλεγμονή του προστάτη αδένα που μπορεί να προκαλέσει μια σειρά συμπτωμάτων. Το πιο κοινό σύμπτωμα που πρέπει να αναζητήσετε είναι ο πόνος ή η ενόχληση στην περιοχή της πυέλου, ειδικά κατά την ούρηση ή την εκσπερμάτιση. Άλλα συμπτώματα περιλαμβάνουν συχνουρία, δυσκολία έναρξης και διακοπής ροής ούρων, επώδυνη εκσπερμάτιση και πόνο στη μέση. Εάν εμφανίσετε οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα, είναι σημαντικό να μιλήσετε με το γιατρό σας το συντομότερο δυνατό για διάγνωση και θεραπεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *