Πως Μπορείτε Να Έχετε Τέλεια Χείλη

Τίποτα δεν εντυπωσιάζει τους φίλους σας περισσότερο από μια τέλεια γραμμή των χειλιών, επειδή είναι η πιο δύσκολη εφαρμογή μακιγιάζ για να το κάνετε.

Τέλεια χείλη

Για να το πάρετε, αποφύγετε την εφαρμογή του μολύβδου για τα χείλη πάρα πολύ, κάτι που είναι δύσκολο να μπερδευτεί και να μαλακώσει στο κραγιόν. Κρατώντας το στόμα σας κλειστό ελαφρά εντοπίστε τη γραμμή του χείλους με το μολύβι για τα χείλη, ώστε να μπορεί να δει ελάχιστα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραμμή οδηγήσεως.

Κρατήστε τη βούρτσα οριζόντια για να εντοπίσετε κατά μήκος της γραμμής των χειλιών, και κάντε λίγο κάθε φορά, δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας και περνώντας από πάνω. Μην προσπαθήσετε να πάρετε ολόκληρη τη γραμμή με ένα χτύπημα. Η καλύτερη βούρτσα χειλιών είναι ένα σαμπουάν με ελαφρώς κωνικό άκρο, όχι ευθεία.

Βάψιμο χειλιών

Αυτό παρέχει περισσότερο έλεγχο και μια καθαρότερη γραμμή. Αν είστε πραγματικά πιεσμένοι για το χρόνο, εφαρμόστε κραγιόν μόνο στο κάτω χείλος και πιέστε τα χείλη σας μαζί.

Στη συνέχεια, ανακατέψτε τη γραμμή των χειλιών με την άκρη μιας βούρτσας για χείλη, όχι την άκρη, για μια συγκεκριμένη γραμμή ή χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο βαμβάκι για ένα μαλακό, φυσικό χείλος.

Όταν τελειώσετε, αντί να στυπήσετε τα χείλη δαγκώνοντας έναν ιστό, βάλτε τον ιστό και στα δύο χείλη ενώ το στόμα σας είναι κλειστό. Αυτό θα αποτυπώσει τα χείλη σας, συμπεριλαμβανομένων των άκρων του στόματος, όπου το κραγιόν συνήθως αιμορραγεί. Τέλεια!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *