Πώς Να Σταματήσετε Το Τρένο Της Γήρανσης

Η γήρανση δεν θα ήταν τόσο άσχημη αν δεν μας είπε σε κάθε συνάντηση. Καθώς αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον, καταγράφουμε τις λαβές αγάπης στη μέση του άλλου, την πλάτη στα χέρια τους και την κρεμά στα μάγουλά τους. Κοιτάζουμε ο ένας στον άλλον. Άλλωστε, μόνο οι άγιοι δεν βρίσκουν ευχαρίστηση στις ρυτίδες των συνομηλίκων τους. Δεν είμαστε αδικαιολόγητοι αμαρτωλοί. ελέγχουμε για να δούμε πόσο καλά διατηρούμε.

Γήρανση

Η εκτίμηση της ηλικίας κάποιου και η απόφαση για το πόσο καλά έχει ωριμάσει αυτό το άτομο μας λέει πολλά. Το να κοιτάς και να νιώθεις νεότερο από τη χρονολογική ηλικία γίνεται όλο και περισσότερο ένα κριτήριο επιτυχίας. 

Η ενασχόληση με την ηλικία είναι πραγματικότητα για την ταχέως γηράσκουσα κοινωνία μας. Είναι μέρος του βιογραφικού μας και εξίσου σημαντικό με τα αρχεία απασχόλησης.

Μπορεί να είμαστε δικαιολογημένοι στην απογοήτευσή μας κατά τη γήρανση, ακόμη και οι επιστήμονες μπερδεύονται από τον άσκοπο της διαδικασίας. Κάθε βιολογικό γεγονός στο ανθρώπινο σώμα, από τη σύλληψη έως την εφηβεία έως την ωριμότητα, έχει έναν σκοπό εκτός από τη γήρανση. 

Η γήρανση δεν έχει νόημα. Οι επιστήμονες μπερδεύουν γιατί τα θηλαστικά έχουν πολύ μικρότερη διάρκεια ζωής από τα πιο πρωτόγονα είδη. Δεν ζούμε σχεδόν όσο η χελώνα Γκαλαπάγκος, αλλά συνήθως καταλήγουμε να μοιάζουμε.

Γονίδιο Που Προκαλεί Γήρανση

Σήμερα, οι ερευνητές κυνηγούν το γονίδιο που προκαλεί τη γήρανση. Εάν το βρουν, θα αναζητήσουν ένα χάπι για να το απενεργοποιήσουν, σαν να ήταν ιός. Αντιμετωπίζουν μια φρικτή εργασία. Ένα κελί, η απλούστερη μορφή ζωής, είναι πιο περίπλοκο από την Πόλη του Μεξικού, τη μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο. 

Κανένα γονίδιο ή οποιαδήποτε ορμόνη δεν είναι υπεύθυνη για την υγεία και τη νεολαία. Είναι το ιδανικό έργο όλων των κυττάρων και των οργάνων που λειτουργούν μαζί σε απόλυτη αρμονία για την πρόληψη της διάσπασης του σώματος. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορούμε να σταματήσουμε τη γήρανση απλά γυρίζοντας έναν διακόπτη στο σώμα;

Τα σημάδια φθοράς που θεωρούμε τα σημάδια γήρανσης είναι το αποτέλεσμα της υπερφόρτωσης αποβλήτων σε κυτταρικό επίπεδο. Όταν οι ενέργειές μας έρχονται σε αντίθεση με τη φύση, τα αποτελέσματα είναι διαφορετικοί τύποι σωματικών παθήσεων, παραμορφώσεων και ασάφειας. Η κατανάλωση μετουσιωμένου και αποκεντρωμένου φαγητού αφήνει υπολείμματα που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ο οργανισμός και κατατίθενται σε μέρη που ποτέ δεν σκόπευε ο Δημιουργός μας. Ό, τι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το σώμα, γίνεται τοξική συσσώρευση που κλέβει την υγεία μας και τη νεολαία μας.

Τα σωματικά οξέα εισέρχονται σε χημικές αντιδράσεις με απόβλητα που προκαλούν ασβεστοποίηση του μαλακού ιστού. Τώρα οι ιστοί των ζωτικών οργάνων και αδένων επιβαρύνονται με μεταλλικά άλατα και κρυσταλλικές εναποθέσεις. Υπερφορτωμένα με απορρίμματα, όχι μόνο δεν μπορούν πλέον να λειτουργούν κανονικά αλλά και να ανταποκρίνονται περισσότερο στην έλξη της βαρύτητας. Καθώς κάθε ιστός επιμηκύνεται και κρεμά, οι γροθιές γροθιές και τα κρεμαστά μάγουλα αρχίζουν να τυλίγονται και στις δύο πλευρές του στόματος και τα φρύδια αρχίζουν να κρέμονται πάνω από τα μάτια.

Εσωτερικές Παθολογίες

Οι εξωτερικές παραμορφώσεις είναι άμεσες εκδηλώσεις εσωτερικών παθολογιών. Τα άσχημα σχοινιά των κιρσών, τα πρησμένα πρόσωπα και η κυτταρίτιδα διηγούνται ιστορίες για την εσωτερική σας κατάσταση. Κάθε σπυράκι, ψωρίαση ή χρωστική αλλαγή στο δέρμα σας είναι στην πραγματικότητα μια αντανάκλαση κάποιου οργάνου που αγωνίζεται να κάνει τη δουλειά του. Κάθε διόγκωση, βράσιμο ή πρήξιμο είναι ένα σημάδι ότι το σώμα σπρώχνει μερικές τοξίνες στην προσπάθειά του να προστατευτεί.

Οι περισσότεροι από εμάς πιστεύουν ότι η εμφάνισή μας στερείται κάτι. Στην πραγματικότητα, η ασχήμια αφορά περισσότερο στην περίσσεια. Οι τοξικές συσσωρεύσεις στο σώμα μας είναι υπεύθυνες για την κλοπή της υγείας και της ελκυστικότητάς μας. 

Η ομορφιά βρίσκεται λανθάνουσα κάτω από μαξιλάρια συγκρατημένων υγρών, εναποθέσεις λίπους και άρρωστους ιστούς. Η ομορφιά σας είναι θαμμένη ζωντανή, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να αναβιώσει σε μια έκδοση που θα είναι ικανοποιητική για εσάς. Πρέπει να λάβετε άμεσα μέτρα για να το αναζωογονήσετε. Όταν το κάνετε, η ακάλυπτη ομορφιά σας θα σας εκπλήξει και θα σας ενθουσιάσει

Μερικά φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου και του σώματός μας που δεν μπορούμε να αλλάξουμε – καθορίστηκαν πριν από τη γέννησή μας. Όμως, η κατανάλωση ακατέργαστων φυτών ως ενήλικας θα κάνει τη διαφορά στην υφή του δέρματος και των μαλλιών, στην υγεία των νυχιών, στο βάρος και στην επιδερμίδα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και πολλά άλλα καθορίζονται από τις καθημερινές επιλογές, με το φαγητό να είναι ένα από τα πιο σημαντικά και, ευτυχώς, αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε πλήρως.

Δεδομένου ότι δεν μπορεί να υπάρχει φυσική υγεία χωρίς να τρώει 100 τοις εκατό φυσική τροφή, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν διερευνήσει ποτέ τη βέλτιστη υγεία. Στο βιβλίο μου, το δικαίωμά σας να είναι όμορφο, υποστηρίζω μια διατροφή που αποτελείται αποκλειστικά από ωμά φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και σπόρους.

Ωμοφαγία

Όχι, δεν θα σας ζητηθεί να βόσκετε τον κήπο, να σκάβετε τα καρύδια του σκίουρου ή να γευματίζετε στον τροφοδότη πουλιών, αλλά θα σας γνωρίσουν έναν ανεξερεύνητο κόσμο τεχνικών προετοιμασίας που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε όχι μόνο τα πιο θρεπτικά γεύματα, αλλά και πιάτα που είναι νόστιμα, γεμάτα και ικανοποιητικά. 

Ορισμένες συνταγές ωμών τροφίμων μιμούνται ακόμη και την παραδοσιακή κουζίνα και διευκολύνουν τη μετάβαση στη διατροφή Rawsome. Υπάρχουν 100s διαφορετικών ειδών φρούτων και λαχανικών, ξηρών καρπών και σπόρων με ποικίλες γεύσεις και γεύσεις, τις οποίες οι αφυπνισμένοι γευστικοί θα αρχίσουν να εκτιμούν.

Η ικανότητα ανανέωσης των κυττάρων είναι ενσωματωμένη στο σώμα σας και το ίδιο το σώμα είναι ικανό να σας κάνει να φαίνεστε πιο ελκυστικοί. Μετά από όλα, σχεδιάσαμε να ανθίζουμε συνεχώς καθώς τα παλιά κελιά αντικαθίστανται από νέα. Η Rawsome δίαιτα αξιοποιεί στο έπακρο αυτήν την αναζωογονητική ικανότητα του σώματός μας. 

Η εντυπωσιακή ομορφιά δεν κατασκευάζεται από το εξωτερικό αλλά καλλιεργείται από το εσωτερικό με τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά. Ολόκληρη η ωμή τροφή αποκαθιστά την ακεραιότητα κάθε κυττάρου και διευκολύνει τη βέλτιστη λειτουργία κάθε οργάνου μέσα και έξω. Το σώμα, αφού έχει ξυπνήσει από τη βελτιωμένη διατροφή, με τη σοφία του, θα φτάσει στα μέρη όπου λείπει η υγεία και θα δείτε σταδιακά την ομορφιά σας να εμφανίζεται. Η δίαιτα Rawsome θα εξαλείψει όλες τις τοξίνες σε βαθύτερο επίπεδο και θα φέρει εκπληκτικές αλλαγές στην εμφάνισή σας.

Μόνο το σώμα που διατηρείται σε ωμά τρόφιμα θα φιλοξενήσει φυσική ομορφιά ή θα έπρεπε να πούμε Rawsome ομορφιά. Το σώμα γίνεται υπέρβαση και θα ξεδιπλωθεί από μέσα προς τα έξω. Ενώ οι μη ακατέργαστοι συνομήλικοι σας ανακαλύπτουν νέες κηλίδες, κηλίδες και τυφλοπόντικες σε σχεδόν καθημερινή βάση, θα δείτε τις δικές σας ανωμαλίες στο δέρμα σταδιακά να εξασθενίζουν ή να εξαφανίζονται. 

Ακατέργαστου Φαγητό

Η τροφοδοσία ακατέργαστου φαγητού στο σώμα σας θα κάνει τα μάτια, μόλις βυθιστούν σε βολβοειδή σάρκα, να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο στρογγυλά, εξαλείφοντας την γύρω πρήξιμο και σφίγγοντας τα βλέφαρα. 

Τα φρύδια που άρχισαν να σχηματίζουν τέντα πάνω από τα μάτια θα ξανακερδίσουν τη νεανική τους αψίδα. Καθώς βελτιώνεται η παραγωγή φυσικού κολλαγόνου, θα γεμίσει τα μέρη όπου χρειάζεται όπως στα κοίλα μάγουλα. Δεν θα διορθώσει μόνο το πρόσωπό σας, αλλά θα βελτιωθεί κάθε μία από τις 3.000 τετραγωνικές ίντσες του δέρματός σας.

Το τοπίο του σώματος θα αλλάξει. Η επιφάνεια του δέρματος θα γίνει μαλακή και λεία, αλλά θα είναι σταθερή και ελαστική. Οι ορατοί πόροι θα μειωθούν. Ένα ρηχό δέρμα με κίτρινο χρώμα θα μετατραπεί σε πορσελάνη. Τα λευκά των ματιών, όταν είναι κόκκινα, θα γίνουν φωτεινά με μια μπλε απόχρωση. Η κατανάλωση ωμού φαγητού θα ξεκαθαρίσει και θα βελτιώσει τις δυνατότητές σας και θα φέρει λιχουδιά στο πρόσωπό σας.

Οι άνθρωποι που έχουν τον ωμό τρόπο ζωής των τροφίμων για αρκετά χρόνια αρχίζουν να έχουν μια λάμψη, το είδος που δεν φαίνεται συχνά στους μεσήλικες. Η βέλτιστη υγεία αναγνωρίζεται από μια αναδυόμενη ακτινοβολία. Η λάμψη είναι δύσκολο να πλαστοποιηθεί επειδή είναι εσωτερική. Προέρχεται από μια αφθονία διαυγών, ροζ, σχεδόν διαφανών κυττάρων που φωτίζουν το πρόσωπο. 

Μόνο η ανώτερη κυκλοφορία του αίματος μπορεί να φέρει αυτήν τη λάμψη. Αρκετά χρόνια στη διατροφή ωμού φαγητού θα σας κάνει να φαίνεστε σαν να μόλις βγήκατε από έναν πίνακα του Renoir – του ιμπρεσιονιστή που είναι πιο γνωστός για την ανησυχία του με το φως.

Η Colette, η μεγαλύτερη γυναίκα συγγραφέας της Γαλλίας, έγραψε κάποτε: «Ο φόβος της γήρανσης, μια συνηθισμένη νεύρωση, δεν περιμένει συνήθως την ηλικία και δεν σώζει ούτε το σεξ» Όμως, η γήρανση είναι γεμάτη έλεος προς τους ανθρώπους στη διατροφή ωμών τροφίμων. Αυτή η δίαιτα θα σας επιτρέψει να ωριμάσετε, όχι να αποσυντεθείτε. 

Η ομορφιά δεν χρειάζεται να διαβρωθεί ή να εξαφανιστεί με την ηλικία. Θα είστε λιπαροί και λιπαροί και θα διατηρήσετε την αγάπη σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι σαν να κερδίζεις το Jack Pot στο Age Game. Γίνεστε ηλικιωμένοι. Όταν ανακαλύψετε τους πιο όμορφους εσείς, η γήρανση θα χάσει το τσίμπημά της και θα έχετε νίκη επί των καταστροφών του χρόνου.

Ακόμα και στη διατροφή 100% ωμά τρόφιμα, κανείς δεν ζει για πάντα. Για άτομα που ακολουθούν αυτή τη διατροφή για πολλά χρόνια, η γήρανση έρχεται μία ή δύο εβδομάδες πριν από το θάνατο. Η επιδείνωση λαμβάνει χώρα γρήγορα. Η πολυετής νεολαία είναι ένα διαρκές όνειρο. Ο ωμός τρόπος ζωής των τροφίμων είναι ο πλησιέστερος καθένας που μπορεί να φτάσει στη μέγιστη διάρκεια ζωής με την ποιότητα ζωής ανέπαφη. Η διατροφή επιτρέπει στο σώμα να ωριμάσει με χάρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *