Για Μια Νεανική Εμφάνιση Υπάρχουν Οι Ενέσεις Botox

Botox για νεανικό δέρμαΣχεδόν ο καθένας έχει ακούσει κάποια στιγμή για τις ενέσεις Botox. Το Botox είναι η πιο δημοφιλής μη επεμβατική διαδικασία στην αγορά σήμερα, επειδή τα Οφέλη του Botox είναι μεγάλα με ελάχιστο κίνδυνο.

Τι Είναι Το Botox

Το Botox αποκλείει τις νευρικές σας παρορμήσεις, παραλύοντας προσωρινά τους μυς που προκαλούν ρυτίδες. Αυτό θα δώσει στο δέρμα σας πιο ομαλή, πιο ανανεωμένη εμφάνιση. Αυτό είναι όλα και καλά, αλλά ποια είναι τα οφέλη για το Botox; Τα μόνα μειονεκτήματα είναι σχεδόν ανύπαρκτα όταν ζυγίζονται με το προφανές όφελος της μείωσης της εμφάνισης της ηλικίας που καθορίζει τις ρυτίδες. Η έγχυση Botox σας μπορεί να χρειαστεί να χρειαστούν ρυτίδες 15 χρόνων από το λαιμό ή το πρόσωπό σας, αλλά δυστυχώς, σίγουρα δεν θα διαρκέσει για πάντα.

Θα χρειαστεί να λάβετε περισσότερες ενέσεις σε αρκετά τακτική βάση. Περίπου κάθε τέσσερις μήνες θα χρειαστεί να επιστρέψετε και να πάρετε μια ανανέωση. Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να το μετατρέψουν σε πλεονέκτημα μετατρέποντας την καλλυντική διαδικασία σε ένα κοινωνικό γεγονός που ονομάζεται κόμμα Botox. Ένα πάρτι με Botox είναι στην ουσία, μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται την εμπειρία του Botox με τον άλλον συνήθως για την εταιρεία πάνω από την απλή χαρά του δακτυλίου σε ένα λόμπι με φαγητό ενός τυχερού γιατρού. Αν μοιραστείτε την εμπειρία σας, ίσως βοηθήσετε να αποφύγετε κάποιο φόβο που σχετίζεται με το να δοκιμάσετε κάτι νέο.

γυναίκα με ορχιδέαΜπορείτε επίσης να δείτε live πριν και μετά τις διαδηλώσεις. Εάν μετά από όλα αυτά δεν είστε ακόμα ικανοποιημένοι με τη νεανική εμφάνισή σας, τότε είστε στην τύχη επειδή το μειονέκτημα είναι επίσης το πλεονέκτημά σας. Δεν θα έχετε μια πολύ μεγάλη αναμονή για την αποτριβή των αποτελεσμάτων. Εάν μετά από όλα αυτά δεν είστε ακόμα ικανοποιημένοι με τη νεανική εμφάνισή σας, τότε είστε στην τύχη επειδή το μειονέκτημα είναι επίσης το πλεονέκτημά σας.

Δεν θα έχετε μια πολύ μεγάλη αναμονή για την αποτριβή των αποτελεσμάτων. Εάν μετά από όλα αυτά δεν είστε ακόμα ικανοποιημένοι με τη νεανική εμφάνισή σας, τότε είστε στην τύχη επειδή το μειονέκτημα είναι επίσης το πλεονέκτημά σας. Δεν θα έχετε μια πολύ μεγάλη αναμονή για την αποτριβή των αποτελεσμάτων.

Το Botox είναι πολύ ασφαλές όταν χορηγείται από έναν αρμόδιο επαγγελματία σε ιατρικό περιβάλλον. Οι ενέσεις του Botox είναι για καλό λόγο η ταχύτερα αναπτυσσόμενη καλλυντική διαδικασία στον κλάδο, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ASAPS). Το 2001, περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια άτομα έλαβαν ενέσεις, σημειώνοντας αύξηση 46% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Το Botox έχει εγκριθεί από τον FDA από τον Απρίλιο του 2002 και βρέθηκε ότι μειώνει επίσημα τη σοβαρότητα των γραμμών συνοφρύωσης για έως και 120 ημέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *