Σημαντική Για Την Υγεία Η Αντικατάσταση Του Φίλτρου Του Ιονιστή

Οικογένεια στη φύσηΗ ευθύνη για την αγορά ενός καθαριστή αέρα μπορεί να είναι συντριπτική, καθώς υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές. Ορισμένες έρευνες στο διαδίκτυο μπορούν να είναι πολύ ωφέλιμες όταν καθορίζετε ποιο μοντέλο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Μια άλλη πτυχή για την αγορά ενός καθαριστή είναι ο τύπος συντήρησης που απαιτεί. Η εκμάθηση της αντικατάστασης του φίλτρου καθαρισμού αέρα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια ευκολότερη επιλογή. Η εκπαίδευση σχετικά με το είδος του φιλτραρίσματος που είναι διαθέσιμο και τι κάνει κάθε διαφορετικός τύπος διήθησης μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές σας για την αγορά του σωστού μοντέλου.

Αυτό το άρθρο θα σας εκπαιδεύσει λίγο για τους διαφορετικούς σκοπούς και τους τύπους των διαθέσιμων φίλτρων και αν πρέπει να αντικατασταθούν ή όχι, καθώς μερικοί είναι διάρκειας ζωής. Πολλές από τις διαφορετικές μάρκες και τα είδη καθαριστών αέρα στον σημερινό, σας παρέχουν όλες τις πολλές διαφορετικές επιλογές αντικατάστασης του φίλτρου καθαρισμού αέρα.

Τα φίλτρα καθαρισμού του αέρα δεν είναι όλα τα ίδια. Υπάρχουν μερικά που έρχονται σε μια κασέτα μορφή που είναι παρόμοια με τα φίλτρα που θα βρείτε σε ένα σπα ή πισίνα. Τα περισσότερα από αυτά θα πρέπει να αντικαθίστανται περιοδικά, καθώς δεν είναι ικανά να διαρκέσουν μια ζωή και να γίνουν βρώμικα και φραγμένα από τα σωματίδια και τα συντρίμμια που βρέθηκαν στον αέρα. Πολλές εταιρείες σήμερα είναι πολύ λιανικής προσανατολισμό, και ο τύπος τους αντικατάσταση φίλτρου αέρα καθαρισμού μπορεί να αγοραστεί μόνο μέσω ενός από τους διανομείς ή τους αντιπροσώπους τους.

Μπορεί να μην μπορείτε να μεταβείτε στο Wal Mart ή σε κάποιο άλλο κατάστημα λιανικής πώλησης για να το αγοράσετε, επειδή είναι είτε ασυνήθιστο μέγεθος είτε σχήμα και έχει σχεδιαστεί μόνο για την επιχείρησή τους. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα καλό σχέδιο μάρκετινγκ για τον κατασκευαστή, αλλά όχι για εσάς τον καταναλωτή. Αυτό το γεγονός πληροφοριών μπορεί να είναι μια σημαντική πτυχή που θα θέλατε να διερευνήσετε πριν αγοράσετε τη μονάδα σας.

Υπάρχουν μονάδες που δεν απαιτούν καθόλου αντικατάσταση φίλτρου αέρα και το μόνο που κάνετε είναι να καθαρίσετε απλά.

Πόσο εύκολο είναι αυτό; Αυτοί οι τύποι συστημάτων διήθησης συνήθως έχουν σχεδιαστεί για να απαλλαγούν από ιόντα στον αέρα. Τα ιόντα περιγράφονται καλύτερα ως ένα μικρό φορτίο στατικού ηλεκτρισμού που μπορεί να είναι θετικό ή αρνητικό και μεταφέρονται μέσω του αέρα, αλλά στην πραγματικότητα αποτελούν μέρος του μακιγιάζ του αέρα. Όταν αναπνέουμε, αυτά τα ιόντα εισέρχονται στους πνεύμονές μας και στη συνέχεια εισάγονται στο αίμα μας.

Η αφθονία των υψηλών θετικών ιόντων και των χαμηλών αρνητικών ιόντων μπορεί να προκαλέσει μια σειρά ζητημάτων σχετικών με την υγεία. Είναι γνωστό ότι προκαλούν ημικρανίες, άσθμα, κατάθλιψη και κόπωση. Οι άνθρωποι που ζουν στους υπολογιστές τους εκτίθενται σε αυτούς τους τύπους ιόντων. Εάν υποφέρετε από κάποια από αυτά τα ζητήματα, προσέξτε καλά στην αλλαγή του φίλτρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *