7 Βήματα Για Το Καλύτερο Μακιγιάζ

vimata-gia-kalitero-makigiaz1. Αποφύγετε το πολύ μακιγιάζ

Το μακιγιάζ έχει ως στόχο να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά που δεν σας φέρνουν αρνητική προσοχή. Αυτό είναι που θα φορέσει πάρα πολύ μακιγιάζ θα κάνει? θα σας φέρει ανεπιθύμητη προσοχή. Μη φοράτε τίποτα όπως:

1. Eyeliner: το σκοτεινό, παχύ eyeliner θα σας κάνει να φαίνεστε υπερβολικά και θα καταστρέψει το υπόλοιπο μακιγιάζ σας.

2. Μάσκαρα: πάρα πολύ μάσκαρα φαίνεται ψεύτικο και θα νιφάδα. Φαίνεται ιδιαίτερα άσχημο αν φοριέται με παχιά ματιά ματιών ή σκούρο μπλε μάτι μάτι σκιά.

3. Make up: Βεβαιωθείτε ότι το make up σας έχει το ίδιο χρώμα με το δέρμα σας. Το Ίδρυμα προορίζεται να προστατεύσει και να δώσει στο πρόσωπο μια ομαλή εμφάνιση. Η μαγική λέξη είναι μείγμα.

4. Σκόνη: Το ίδιο ισχύει και για τη σκόνη – όχι πάρα πολύ. Επίσης, να είστε βέβαιος να συνδυάσετε μακιγιάζ σας έτσι δεν υπάρχουν προφανείς γραμμές.

2. Χείλια

Εφαρμόστε την επένδυση χειλιών για να καλύψετε πλήρως τα χείλη, προσθέστε χρώμα και το κραγιόν σας θα παραμείνει για πολύ περισσότερο. Βεβαιωθείτε ότι η επένδυση χειλιών σας δεν εμφανίζεται. Επίσης, το χρώμα των χειλιών σας πρέπει να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας φορέστε δροσερά χρώματα εάν έχετε δροσερά χρώματα και ζεστά χρώματα εάν έχετε ζεστό χρωματισμό.

Εάν θέλετε να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται μικρότερα, κρατήστε την επένδυση στο εσωτερικό των χειλιών σας. Ωστόσο, εάν αποφασίσετε να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα, πηγαίνετε έξω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σας είναι ένα λάθος. Αυτό μπορεί να φαίνεται αρκετά ακατάστατο και αφύσικο.

Μακιγιάζ3. Κατάλληλο μακιγιάζ

Φορέστε το μακιγιάζ που είναι κατάλληλο για την περίσταση. Εάν πηγαίνετε στην παραλία δεν πρέπει να φορέσετε το ίδιο ή πολύ μακιγιάζ όπως θα κάνατε αν θα χορέψατε. Επίσης, όταν είστε στο φως της ημέρας το μακιγιάζ σας θα πρέπει να είναι ελαφρύτερο από ότι όταν είστε έξω για το βράδυ.

4. Πολύ λίγο ή καθόλου μακιγιάζ

Ορισμένες γυναίκες δεν φορούν μακιγιάζ γιατί δεν είναι σίγουροι πώς να το χρησιμοποιήσουν και φοβούνται ότι είναι υπερβολικοί. Εάν δεν είστε σίγουροι, η εκκίνηση θα φωτίζει τα χρώματα στη σκιά σας. Ξεκινήστε αργά και προσθέστε ένα προϊόν τη φορά. Ίσως ξεκινήστε με το ίδρυμα, προσθέστε μάσκαρα, κοκκινίζει ή κραγιόν.
Εάν δεν είστε συνηθισμένοι να φοράτε μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας πολλά, ένα πρώτο μπορεί να είναι λίγο πολύ για σας, οπότε ξεκινήστε αργά. Η κατώτατη γραμμή είναι λίγο είναι καλύτερο από κανένα. Εάν εξακολουθείτε να είστε σίγουροι, ζητήστε επαγγελματικές συμβουλές.

5. Γενική εμφάνιση

Όταν το μακιγιάζ σας έχει ολοκληρωθεί θα πρέπει να φαίνεται φυσικό. Αυτό σημαίνει να αποφεύγετε τα χρώματα που συγκρούονται. Αν έχετε σκοτεινό δέρμα και τρίχα θα δείτε καλύτερα σε πιο σκούρες αποχρώσεις. τα ανοιχτά χρώματα θα σας κάνουν να φαίνονται ξεθωριασμένα. Εάν τα μαλλιά και ο τόνος του δέρματος είναι ελαφριά, τα ανοιχτά χρώματα θα φαίνονται καλύτερα σε σας. Το σκοτεινό μακιγιάζ θα σας κάνει να φαίνεστε πιο ηλικιωμένοι και σκληροί. Αν έχετε
λιπαρό δέρμα, χρησιμοποιήστε πρώτα την ενυδατική κρέμα ελέγχου και το θεμέλιο. Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι φοράτε χαλαρή σκόνη, κρατώντας πατημένη σκόνη μαζί σας για τα ups.

6. Χρώμα μαλλιών

Το χρώμα των μαλλιών σας πρέπει επίσης να είναι σε αρμονία με το δέρμα σας. Αν έχετε σκούρα μαλλιά και θέλετε να προσθέσετε χρώμα, κρατήστε το κοντά στην ίδια σκιά. Αν έχετε ελαφρά μαλλιά, χρησιμοποιήστε ελαφρά χρώματα. Καθώς μεγαλώνεις, το δέρμα σου θα ελαφρύνει, οπότε θα πρέπει και το χρώμα των μαλλιών σου. Ένα τελευταίο πράγμα για το χρώμα των μαλλιών – αν κάνετε χρώμα τα μαλλιά σας να είστε σίγουροι ότι το κρατάτε ψηλά, μην αφήνετε τις ρίζες σας να δείχνουν.

7. Μια τελευταία υπενθύμιση

Κρατήστε το μακιγιάζ φρέσκο ​​όλη μέρα κάνοντας τακτική ups ups. Μην αφήσετε το μακιγιάζ σας να ξεθωριάσει ή να τσαλακωθεί. Χαμόγελο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *