Πως Να Καταπολεμήσετε Έγκαιρα Τη Γήρανση

Η ανάπτυξη ενός προγράμματος κατά της γήρανσης είναι η νεώτερη επιστημονική προσέγγιση που σας βοηθά να ζήσετε μια μακρύτερη, πιο υγιεινή και πιο δραστήρια ζωή.

Μερικά από τα μεγαλύτερα οφέλη περιλαμβάνουν βελτιωμένη ψυχική και νοητική λειτουργία, ισχυρότερο καρδιαγγειακό σύστημα, αυξημένη άλιπη σωματική μάζα και μειωμένο σωματικό λίπος, βελτίωση της σεξουαλικής λειτουργίας, λιγότερες ρυτίδες, παχύτερο δέρμα και καλύτερο τόνο δέρματος.

Καταπολεμήστε τη γήρανσηΤα βασικά συστατικά της αντι-γήρανσης για να συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα σας είναι:

  • Βέλτιστη διατροφή
  • Σωστή φροντίδα της επιδερμίδας
  • Τακτική άσκηση
  • Θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης και
  • συμπεριφορικές αλλαγές στον τρόπο ζωής, (όπως καπνός, διαχείριση άγχους και μειωμένη κατανάλωση αλκοόλ.)

Η άσκηση είναι το απλούστερο και λιγότερο δαπανηρό εργαλείο κατά της γήρανσης. Μπορείτε να εργαστείτε με έναν προσωπικό προπονητή, και ακόμα καλύτερα, η συμμετοχή σε ένα κανονικό πρόγραμμα γυμναστικής θα σας προσφέρει τα απαραίτητα πλεονεκτήματα άσκησης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επικοινωνήσει με το γιατρό σας προτού ξεκινήσετε οποιοδήποτε αυστηρό πρόγραμμα άσκησης.

Εάν το σώμα σας είναι οπλισμένο με τα πυρομαχικά για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, το σώμα σας θα έχει ισχυρότερη ανοσία και μειωμένη νόσο, και θα βρείτε τον εαυτό σας να αναζητάτε ιατρική φροντίδα λιγότερο συχνά. Μέσω της συνεργιστικής δράσης όλων αυτών των συστατικών, οι επιστήμονες κατά της γήρανσης έχουν παρατηρήσει μια σημαντική αλλαγή και μάλιστα την αντιστροφή ορισμένων επιπτώσεων της γήρανσης.

Τώρα είναι η σειρά σας να παρατηρήσετε αυτές τις αλλαγές στο δέρμα και το σώμα σας. Συζητήστε με τις πρόσθετες επιλογές για την αντιμετώπιση των αλλαγών στο δέρμα σας με τον επαγγελματία επαγγελματία της περιποίησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *