Μικρές Αλλαγές Για Να Κάψετε Λίπος Και Όχι Μύες

Πρόκειται για παρατηρήσεις απλού εμπορίου σχετικά με τη δίαιτα και την απώλεια βάρους με βάση την πώληση και την εργασία από πρώτο χέρι με προϊόντα απώλειας βάρους για πάνω από 10 χρόνια.

Αποφεύγουμε τα φάρμακα απώλειας βάρους, δεν τα συνιστούμε, καθώς μπορεί να είναι επικίνδυνα, ωστόσο υποθέτω ότι σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις με ορισμένα παχύσαρκα άτομα τα οφέλη μπορεί να αντισταθμίσουν τις αρνητικές παρενέργειες.

Εδώ πιστεύουμε ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων πάει στραβά όταν προσπαθεί να χάσει βάρος.

Πρώτα οι περισσότεροι άνθρωποι καταναλώνουν τρόπους πάρα πολλούς υδατάνθρακες και δεν παίρνουν αρκετές πρωτεΐνες σε οποιαδήποτε δίαιτα βρίσκονται, έτσι ώστε στην πραγματικότητα προκαλούν το σώμα τους αντί να καίγονται λίπος για να κάψουν άπαχο μυ.

Στην πραγματικότητα τα άπαχα μυϊκά εγκαύματα σε κατάσταση ηρεμίας περίπου 17 φορές περισσότερες θερμίδες την ημέρα σε ηρεμία από την ίδια ποσότητα λίπους. Το ποσό των μυών που έχετε καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μεταβολισμό σας και πόσες θερμίδες καίει το σώμα σας κάθε μέρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι όταν βγαίνουν από τη διατροφή τους και να αρχίσουν να τρώνε τακτικά και πάλι μπορούν να βάλουν το βάρος πίσω ακριβώς όπως το σώμα τους τώρα φυσικά καίει λιγότερες θερμίδες από ό, τι πριν. Στην πραγματικότητα επιβραδύνουν τον μεταβολισμό τους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για γυναίκες που έχουν λιγότερη φυσική μυϊκή μάζα από τους άνδρες.

Αυτό εξηγεί γιατί η δίαιτα Atkins είναι τόσο αποτελεσματική.

Καταργεί πολλούς υδατάνθρακες, οι οποίοι επειδή τρώνε συχνά πολλοί από αυτούς προκαλούν αύξηση του σωματικού βάρους. Και με την κατανάλωση περισσότερων πρωτεϊνών φροντίζει να μην χάσετε κανένα μυ και μπορεί να κερδίσετε ακόμη και κάποια επιπλέον μυϊκή μάζα.

Ο δεύτερος σημαντικός παράγοντας για τον οποίο οι άνθρωποι δεν χάνουν βάρος είναι η έλλειψη άσκησης και σε μικρότερο βαθμό οι λανθασμένοι τύποι άσκησης. Για παράδειγμα, ένας γρήγορος περίπατος μπορεί να προκαλέσει το σώμα σας να πάει στην κατάσταση καύσης του λίπους που ονομάζεται κετόζη καλύτερα από το να τρέξει.

Συζητήσαμε νωρίτερα πόσο σημαντική μυϊκή μάζα ήταν η διατήρηση ενός υγιούς βάρους. 

Αυτός είναι ο λόγος ασκήσεις αντίστασης φως (κατάρτιση βάρους) είναι τόσο αποτελεσματική στην απώλεια βάρους, επειδή σας βοηθά να προσθέσετε μυϊκή μάζα. Αυτό δεν πρέπει να είναι τεράστιες ποσότητες βάρους, οποιαδήποτε ποσότητα ελαφριάς αντίστασης στο βάρος μπορεί να είναι αποτελεσματική στην προσθήκη μυών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνδρες και οι γυναίκες που συμμετέχουν ακόμη και σε ασκήσεις αντοχής στο φως 2-3 φορές την εβδομάδα για 15-20 λεπτά σχεδόν πάντα χάνουν βάρος όταν συνδυάζουν αυτό με το πρόγραμμα απώλειας βάρους τους. Αυτή είναι η παρατήρησή μας τα τελευταία 10 περίπου χρόνια.

Έτσι, για να το συνοψίσουμε

Κόψτε τους υπερβολικούς υδατάνθρακες, τρώτε περισσότερες πρωτεΐνες και κάντε μετριοπαθείς ασκήσεις όπως ασκήσεις περπατήματος και αντοχής στο φως όπως τα βάρη. Κάντε αυτό και ελέγξτε τι τρώτε και θα χάσετε βάρος.

Τώρα υπάρχουν πολλά προϊόντα απώλειας βάρους στην αγορά που μπορούν να σας βοηθήσουν να διευκολύνετε την απώλεια βάρους, αλλά αν δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε αυτό που μόλις αναφέραμε, δεν θα επιτύχετε τον στόχο απώλειας βάρους σας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν είναι αποτελεσματικά, καθώς μπορεί να σας αποτρέψουν από την προσθήκη επιπλέον κιλών ή ακόμη και να σας βοηθήσουν να χάσετε μερικά κιλά. Επίσης, είναι το θέμα των υδατανθράκων, δεν είμαστε ηλίθιοι εδώ, συνειδητοποιούμε ότι οι υδατάνθρακες χρησιμοποιούνται για την ενέργεια. Ωστόσο, η κατώτατη γραμμή είναι οι περισσότεροι άνθρωποι καταναλώνουν πολύ περισσότερους υδατάνθρακες, τότε χρειάζονται σε καθημερινή βάση και η περίσσεια παίρνει μετατρέπεται σε λίπος. Ξέρεις την ιστορία.

Όσον αφορά τα περισσότερα προϊόντα απώλειας βάρους, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις.

Εδώ είναι το θέμα, τα περισσότερα από τα αξιόπιστα προϊόντα απώλειας βάρους λειτουργούν σε ένα ορισμένο βαθμό. Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι τους βλέπουν ως εργαζόμενους θαύματος, που θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν να τρώνε πάρα πολύ (αυτό είναι καλύτερο από το να λένε ότι τρώνε σαν χοίρων), να μην ασκούν και να περιμένουν να χάσουν βάρος για το προϊόν. Έτσι, στο τέλος των 30 ή 60 ημερών βαρύνουν ή μετράνε τον εαυτό τους και σκέφτονται ότι το προϊόν αναρροφάται, καθώς δεν έχανε τίποτα. Εν τω μεταξύ ξεχάσουν άνετα τον τρόπο ζωής τους κατά την περίοδο αυτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *