Το Κίνητρο Είναι Το Κλειδί Για Να Πετύχετε το Στόχο Σας

“Η ζωή θα ήταν τέλεια, αν μόνο αν ήταν λεπτή.” Αυτή η σκέψη περνά μέσα από τα μυαλά εκατομμυρίων καθημερινά όταν σκέφτονται την απώλεια βάρους. Το πραγματικά λυπηρό μέρος γι ‘αυτό είναι ότι πιστεύουν αληθινά ότι είναι η αλήθεια.

Στην τηλεόραση, στα περιοδικά, παντού κοιτάζουμε το μήνυμα είναι σαφές ότι μόνο τα λεπτά άτομα μπορούν να έχουν ευτυχισμένη ζωή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η απώλεια βάρους σε γενικές γραμμές είναι κακό πράγμα, δεν είναι το σημείο που προσπαθώ να κάνω καθόλου. Είναι το κίνητρο πίσω από την απόφαση να χάσετε βάρος που μπορεί να είναι τόσο σημαντικό όσο το σχέδιο που αποφασίζετε να ακολουθήσετε. Το κίνητρο για την απώλεια βάρους μπορεί να είναι ο καθοριστικός παράγοντας για το εάν μπορείτε ή όχι να χάσετε με επιτυχία το βάρος και το πιο σημαντικό αν μπορείτε να το κρατήσετε μακριά.

Για παράδειγμα, έχετε κάνει μια αποφασιστική απόφαση να χάσετε βάρος και έχετε δεσμευτεί να ακολουθήσετε το σχέδιο που έχετε επιλέξει.

Χρειάζεται πολλή σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα, αλλά επιτέλους έχετε επιτύχει το βάρος του στόχου σας. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε και να περιμένετε να αρχίσει η ζωή του παραμυθιού. Ο τέλειος σύντροφος, η τέλεια δουλειά, η κοινωνική ζωή … τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα επειδή τώρα δεν είστε πλέον υπέρβαροι!

Θα αξίζει τον κόπο … απλά πρέπει να περιμένετε τώρα.

Έτσι περιμένετε και περιμένετε αλλά το παραμύθι δεν έρχεται ποτέ. Μόνο το εξωτερικό έχει αλλάξει, είστε ακόμα εσείς στο εσωτερικό. Αυτή η συνειδητοποίηση μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα για τους ανθρώπους. Δεν είναι μόνο το κίνητρο για να κρατήσει το βάρος μακριά, αλλά συχνά οι άνθρωποι μπορούν να καταλήξουν ξεπερνώντας το αρχικό βάρος τους. Η κατάθλιψη συνήθως δημιουργεί και δυστυχώς μερικές φορές – ακόμη και αυτοκτονία.

Η κοινωνία πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η απώλεια βάρους δεν αφορά τη δημοτικότητα.

Πρόκειται για το φαγητό και την άσκηση που με τη σειρά του σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα συνολικά, έτσι φυσικά αισθάνεστε καλύτερα για τον εαυτό σας. Η πρόσθετη ενέργεια δίνει ώθηση στη ζωή σας και ναι μπορείτε να δείτε μια βελτίωση στην κοινωνική σας ζωή αλλά αυτό είναι όλο για το πώς αισθάνεστε πως δεν βλέπετε. Είστε ο άνθρωπος που ελέγχει εάν είστε ή όχι ευτυχισμένος και ότι τίποτα έξω από το μυαλό σας και την καρδιά σας δεν μπορεί να παρεμβαίνει σε αυτό, εκτός αν επιλέξατε να το αφήσετε. Οι αδύναμοι άνθρωποι είναι και δυστυχισμένοι.

Απώλεια βάρους πρέπει να είναι όλα σχετικά με την υγεία δεν παραμύθια. Η ευτυχία έρχεται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *