Ζεστά Χρώματα Για Τις Ψυχρές Ημέρες

Το Φθινόπωρο δεν σηματοδοτεί μόνο το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, αλλά και την καλοκαιρινή μόδα. Είμαι βέβαιος ότι έχετε ακούσει την παλιά λέξη της μόδας, “μην φορέσετε λευκά παπούτσια μετά το καλοκαίρι!”. Μήπως ο ίδιος περιορισμός ισχύει για το ροζ χείλι-gloss;  Διαβάστε παρακάτω, καθώς θα δούμε κάποιες δύσκολες προτάσεις για την όμορφη μετάβαση στην πτώση.

φύλλα στα μαλλιάΑλλάζοντας τα χρώματα

Με τις πιο δροσερές μέρες μπροστά, ρώτησα  εάν φορούσε ζεστά, φωτεινά χρώματα στα μάτια και τα χείλη μας σπάζοντας “τους κανόνες”;
Α. “Η απλότητα είναι κλειδί, δεν ακολουθώ τους” κανόνες “, αλλά πιστεύω ότι το διατηρούμε απλό: αν θέλετε να φορέσετε μια φωτεινή σκιά στα μάτια, είναι σημαντικό να το εφαρμόσετε με μέτρο και να βεβαιωθείτε ότι είναι καλά αναμεμειγμένο. Το αντικείμενο είναι να μην αφήσετε τη σκιά των ματιών πάνω από την εξουσία το πρόσωπό σας.

 Αλλαγή στην Ομορφιά

Μπορείτε να συστήσετε οποιεσδήποτε βασικές πληροφορίες καθώς μεταβαίνουμε στην πτώση;

Α. Η ενυδάτωση του δέρματος είναι απαραίτητη! Το πόσιμο νερό είναι το πρώτο βήμα για να έχετε υγιές, δροσιστικό δέρμα και είναι σημαντικό να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε μια ενυδατική κρέμα που περιέχει αντηλιακό. ένα φράγμα έναντι του κρύου χειμωνιάτικου καιρού. Έτσι, η φροντίδα του δέρματος πρώτα, στη συνέχεια, μακιγιάζ. Για την πτώση προτιμώ φυσικά, γήινες αποχρώσεις όπως σμάλτο ματιών σμάλτο Σαμόα.

μοβ φύλλα για μαλλιάBeauty Express

Με το τέλος του καλοκαιριού έρχεται και η αρχή του σχολείου. Για πολλές μητέρες με παιδιά σχολικής ηλικίας, αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει λιγότερο χρόνο στο μπάνιο. Οποιαδήποτε συμβουλή για το γυαλιστερό λένε 10 λεπτά;

Α. Σίγουρα. Ξεκινώντας με ένα καθαρό πρόσωπο και περιποιημένα φρύδια.
1. Ελαφρά σκόνη με ένα 15 Foundation.
(Να θυμάστε ότι το κλειδί είναι η μετριοπάθεια. Δεν θέλετε να πάρετε πάνω από σκόνη)
2. Εφαρμόστε 2 στρώσεις μάσκαρα.
3. Εφαρμόστε ρουζ ή μπρούντζερ.
4. Εφαρμόστε το λιπώδες διάλυμα .

Τι έχει η τσάντα για το μακιγιάζ σας;

Ερ .: Θα βρεθείτε σε ένα ερημικό νησί. Τι σίγουρα πακετάρετε στη τσάντα μακιγιάζ σας;

A. Καθαρίστε το μάσκαρα το ροζ Πάρετε τις σκιές ματιών ,το Lip Glass, τα σκιά ματιών και το Πρόγραμμα Μοντέρνας Θεραπείας Δέρματος (Καθαρίστε, Ξεπλύνετε, Ενυδατώστε) για να ξεπλύνετε το μακιγιάζ σας πριν το κρεβάτι!

Ζωγραφική προσώπου

Φυσικά, η εσωτερική ομορφιά είναι η καλύτερη ομορφιά γιατί δεν ξεπλένει! Αλλά αν χρειάζεστε λίγη βοήθεια για να ζωγραφίσετε το πρόσωπό σας μη διστάσετε να δώσετε στο κορίτσι μου μια κλήση … ποιος ξέρει ότι μπορεί να δει τον Gary!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *